How to write my name and course title non essay apa style essay writer do the write thing essay what if violence never affected my life

when writing a paper, joe discussed anexplanation for why people help others. joe believed paperhelp.org reporting law school classmate who got help on legal writing paper

Essays On The Yellow Wallpaper By Charlotte Perkins Gilman quizlets Essay On Value Education Its Importance And Challenges

Cursos organitzats pel Servei
 • Dv
  11
  febr.
  2022
  Ds
  12
  febr.
  2022
  8:45Campus Universitari Mar. Barcelona / Online

  Actualización en Infecciones cutáneas. 9ª edición.

  Ver programa [+] 

   

  Más información en www.infeccionescutaneas.com

 • Dj
  10
  febr.
  2022
  9:00Online

  6ª edición del Taller práctico en Diagnóstico Histopatológico de Infecciones Cutáneas.

  Dirigido a Médicos Especialistas y Médicos Residentes de Dermatología y Anatomía
  Patológica. También de Medicina Interna y Medicina de Familia con especial interés en
  la infectología, así como médicos del ámbito de la Medicina Tropical.

  Ver programa [+]

   

   

  Más información en www.infeccionescutaneas.com

 • Dj
  24
  oct.
  2019
  Dv
  25
  oct.
  2019
  Sala Marull. Hospital del Mar. Barcelona

  En aquesta XI edició assumim amb il·lusió la organització d'aquest curs, amb el repte de seguir oferint una activitat d'alta qualitat formativa, fruit de l'experiència acumulada i de la col·laboració dels ponents, a qui volem agrair per avançat la seva generositat en compartir els seus coneixements. La complexitat d'aquestes patologies implica la complicitat d'altres especialitats i per això convidem a que hi participin experts especialistes en Dermatologia, Reumatologia, Endocrinologia, Malalties infeccioses, Aparell digestiu, Ginecologia, Inmunologia i Oftalmologia, la qual cosa enriqueix el contingut del curs.

  Aquest curs és el reflex del nostre ànim de posar a disposició de residents i especialistes en Dermatologia els coneixements bàsics i l'experiència dels docents en aquest camp tan específic de la Dermatologia, amb la finalitat de millorar l'assistència i el maneig dels pacients amb malalties autoimmunes amb manifestacions cutàneo-mucoses. Volem mantenir el temari bàsic d'edicions prèvies, però també volem introduir novetats i fórmules per a poder-lo abordar-

  Web del curs >>

  Descarregar programa >>

   

 • Dj
  18
  oct.
  2018
  Dv
  19
  oct.
  2018
 • Dv
  20
  abr.
  2018
  Ds
  21
  abr.
  2018
 • Dj
  19
  abr.
  2018
 • Dj
  30
  nov.
  2017
  Dv
  01
  des.
  2017
  Barcelona EsadeForum

  Els passats dies 30 de novembre i 1 de desembre de 2017 es va celebrar a Barcelona el “GA²LEN UCARE Conference and Preceptorship”, la primera reunió internacional i punt de trobada per a centres d’excel·lència en el maneig de la Urticària Crònica Espontània, els membres de la UCARE Network.

  Van assistir a la reunió més de 100 especialistes immunòlegs, al·lergòlegs i dermatòlegs provinents de 19 països diferents d’arreu del món: Mèxic, Brasil, Argentina, Canadà, Estats Units, Itàlia, Regne Unit, Polònia, Eslovènia, Alemanya, França, Espanya, Dinamarca, Rússia, Israel, Turquia, Índia, Xina, Japó.

  Un dels objectius més importants d’aquesta reunió va ser fomentar l’intercanvi d’idees entre professionals sanitaris dedicats a la urticària crònica i crear nous projectes de recerca conjunts per tal de millorar el maneig i tractament d’aquesta malaltia cutània. També es va dur a terme una actualització de les últimes novetats en la patogènia, epidemiologia, tractament, comorbiditats associades i impacte social i econòmic de la urticaria crònica per dermatòlegs especialistes de prestigi internacional.

   

  Més informació [+]

 • Dj
  16
  nov.
  2017
  Hospital del Mar. Barcelona

  El passat dia 16 de novembre de 2017 es va realitzar el III Curs de malalties de la mucosa oral.

  Aquest curs pretén ser un punt de trobada entre metges d’atenció primària, odontòlegs i dermatòlegs i sorgeix de la necessitat d’ oferir una formació en les malalties de la boca, que són tractades per diverses especialitats, sense que existeixin cursos de formació específica en aquest camp.

  Es tracta d'un curs monogràfic que ofereix informació teòrica i pràctica sobre el diagnòstic i tractament de les principals malalties que afecten a la mucosa oral (inflamatòries, infeccioses i tumorals) i pretén també posar de manifest la importància de conèixer i detectar algunes manifestacions orals de malalties sistèmiques que ens permetin realitzar un diagnòstic més precoç.

  Al final del dia es van presentar casos interactius de les patologies més importants discutides durant el dia.
  La propera edició està prevista per al 2018.

   

  Veure programa [+]

 • Dj
  26
  oct.
  2017
  Dv
  27
  oct.
  2017
  Hospital del Mar. Barcelona

  Els passats 26 i 27 d’octubre de 2017 va tenir lloc la IX edició del Curs de Malalties Autoimmunes Ampul·lars i del Teixit Connectiu -Maneig d’ Immunosupressors en Dermatologia-, a Barcelona.

  El curs va comptar amb la col·laboració de diversos dermatòlegs experts en el diagnòstic i maneig d’aquests pacients, procedents de tota Espanya, així com altres especialistes relacionats amb el maneig multidisciplinari d'aquests malalts tan complexes (reumatologia, medicina infecciosa, digestologia i gastroenterologia, ginecologia, oftalmologia, immunologia, endocrinologia).

  Com a novetat, aquest any hem comptat amb la presència del Dr. Juan Ignacio Aróstiegui, metge especialista en immunologia del Centre de Diagnòstic Biomèdic (CDB) de l’Hospital Clínic de Barcelona que ha fet una conferència magistral sobre les malalties autoinflamatòries.

  En aquesta edició vam tenir el plaer de comptar amb més de 100 participants.
  La propera edició està prevista per a 2018.
  Esperem comptar amb la vostra assistència!

  Veure programa [+]

 • Dj
  24
  nov.
  2016
  Dv
  25
  nov.
  2016
  Hospital del Mar. Barcelona

  Els passats 24 i 25 de novembre de 2016 va tenir lloc la VIII edició del Curs de Malalties Autoimmunes Ampul·lars i del Teixit Connectiu -Maneig d’ Immunosupressors en Dermatologia-, a Barcelona. L'objectiu del curs és millorar la formació d'especialistes i residents en Dermatologia en el diagnòstic i maneig pràctic dels pacients amb malalties ampul·lars autoimmunes i connectivopaties. El curs va comptar amb la col·laboració de diversos dermatòlegs experts en el diagnòstic i maneig d’aquests pacients, procedents de tota Espanya, així com altres especialistes relacionats amb el maneig multidisciplinari d'aquests malalts tan complexes (reumatologia, medicina infecciosa, digestologia i gastroenterologia, ginecologia, oftalmologia, immunologia, endocrinologia).
  En aquesta edició vam tenir el plaer de comptar amb més de 100 participants.
  La propera edició està prevista per a 2017.
  Esperem comptar amb la vostra assistència!

  Veure programa [+]

   

 • Dj
  25
  febr.
  2016
  Hospital del Mar. Barcelona

  El passat dia 25 de febrer de 2016 es va realitzar el II Curs de malalties de la mucosa oral. Aquest curs està destinat a metges d’atenció primària, odontòlegs i dermatòlegs i sorgeix de la necessitat d’ oferir una formació específica en les malalties de la boca, que són tractades per diverses especialitats, sense que existeixin cursos de formació en aquest camp.
  Es tracta d'un curs monogràfic d'un dia de durada centrat en el diagnòstic i tractament de les principals malalties que afecten la mucosa oral (patologia inflamatòria, infecciosa i tumoral), així com les manifestacions a la mucosa oral de malalties sistèmiques.
  També es va parlar en l'apartat de terapèutica de les novetats en formulació magistral i es van presentar casos interactius de les patologies més importants discutides durant el dia.
  La propera edició està prevista per al 2017.

   

  Veure programa [+]

 • Dj
  22
  oct.
  2015
  Dv
  23
  oct.
  2015
  Hospital del Mar. Barcelona

  Els passats 22 i 23 d'octubre de 2015 va tenir lloc la VII edició del Curs de Malalties Autoimmunes Ampul·lars i del Teixit Connectiu -Maneig d’ Immunosupressors en Dermatologia-, a Barcelona. L'objectiu del curs és millorar la formació d'especialistes i residents en Dermatologia en el diagnòstic i maneig pràctic dels pacients amb malalties ampul·lars autoimmunes i connectivopaties. El curs va comptar amb la col·laboració de diversos dermatòlegs i altres especialistes relacionats amb el maneig multidisciplinari d'aquests malalts tan complexes.

  La propera edició està prevista per als dies 24 i 25 de novembre de 2016.

  Veure programa [+]

 • Dj
  02
  jul.
  2015
  Ds
  04
  jul.
  2015
  Hospital del Mar. Barcelona

  Amb data 2, 3 i 4 de juliol es va celebrar a l’Hospital del Mar el 7è Curs d’Actualització en Infeccions Cutànies i Dermatologia Tropical i el 4rt Taller Pràctic de Diagnòstic Histopatològic en Infeccions Cutànies.
  Es tracta de dos cursos amb molt bona acollida tant per dermatòlegs, metges de família i internistes. Ens va visitar professorat de tot Espanya, i d’àmbits tan diversos com la dermatologia, la medicina interna, la micologia, la microbiologia o la medicina forense. Es varen discutir els principals avenços tant en el diagnòstic, en les manifestacions clíniques i el tractament de les infeccions cutànies. Com a conferencia magistral, la Dra. Villar va parlar-nos sobre el microbioma i la seva importància en les malalties infeccioses.

  També va haver-hi lloc per la medicina tropical, amb una actualització sobre els estats reaccionals en la lepra i els protocols d’actuació en el pacient immigrant amb pruïja. Els canvis epidemiològics en les infeccions de transmissió sexual va ser discutit magníficament per la Dra. Patricia Garcia.

  La propera edició està prevista per al 2017.

  Veure programa [+]

 • Dj
  16
  oct.
  2014
  Dv
  17
  oct.
  2014
  Hospital del Mar. Barcelona

  Els passats 16 i 17 d'octubre de 2014 va tenir lloc la VI edició del Curs de Malalties Autoimmunes Ampul·lars i del Teixit Connectiu -Maneig de Immunosupressors en Dermatologia-, a Barcelona. La novetat d'aquest any fou el nou mòdul Malalties del Teixits Connectiu. L'objectiu del curs és millorar la formació d'especialistes i residents en Dermatologia. El curs va comptar amb la col·laboració de diversos dermatòlegs i altres especialistes relacionats amb el maneig complex d'aquests malalts.

  Veure programa [+]

  Veure manual [+]

 • Dv
  21
  març
  2014
  Hospital de l'Esperança. Barcelona

  El proper dia 21 de març de 2014 tindrà lloc la 2a Jornada sobre maneig pràctic de les neoplàsies cutànies amb radioteràpia a l'Hospital de l'Esperança de Barcelona. Aquesta jornada va dirigida a especialistes i residents de Dermatologia i Oncologia Radioteràpica i a tots aquells professionals implicats en el tractament dels pacients amb neoplàsies cutànies. L'objectiu és donar a conèixer les noves tecnologies radioteràpiques que tenen utilitat en aquests pacients, en un entorn multidisciplinari i amb un enfocament de maneig pràctic.

  Veure programa [+]

 • Dv
  14
  març
  2014
  Hospital del Mar. Barcelona

  Aquest curs està destinat a metges d’atenció primària, odontòlegs i dermatòlegs i sorgeix de la necessitat d’ oferir una formació específica en les malalties de la boca, que són tractades per diverses especialitats, sense que existeixin cursos de formació en aquest camp.

  En aquest curs s’impartiran  sessions de 15-20 minuts de durada al llarg de tot un dia sobre  el diagnòstic i tractament de les principals malalties que afecten la mucosa oral (patologia inflamatòria, infecciosa i tumoral), així com les manifestacions a la mucosa oral de malalties sistèmiques. S’inclou també  un apartat de terapèutica en formulació magistral. En l’última part, es revisaran els conceptes descrits mitjançant la discussió de casos clínics amb un sistema d’autoavaluació (televot). El nivell de dificultat serà mitjà, adaptat als diferents especialistes als que va destinat el curs.

  Veure programa [+]

 • Dv
  28
  febr.
  2014
  Ds
  01
  març
  2014
  Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB)

  En la pràctica dermatològica diària, entre el 30 i el 40% dels pacients pateixen problemes rellevants de tipus psiquiàtric o psicològic, associats a la seva malaltia de pell. Molts d’ells poden empitjorar en contextos d’estrès psicosocial. A més a més, els factors psiquiàtrics també poden incrementar el nivell d’estrès que percep el pacient.

  Degut a l’impacte que genera l’afectació cutània sobre la qualitat de vida del pacient, resulta fonamental tenir en compte els factors psicosocials.

  Aquesta Reunió permetrà posar-nos al dia dels diferents trastorns psico-dermatològics, mitjançant l’intercanvi de punts de vista de dermatòlegs, psiquiatres i psicòlegs, a més d'intentar exposar i consensuar les estratègies terapèutiques més adients per a abordar-los.

  Tindrà lloc al PRBB (Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona) els propers 28 de febrer i 1 de març de 2014.

   

  Veure programa [+]

 • Dj
  24
  oct.
  2013
  Dv
  25
  oct.
  2013
  Hospital del Mar. Barcelona

  El passat mes d'octubre de 2013 vam organitzar la V edició del Curs de Malalties Ampul·loses Autoimmunes i Immunosupressors en Dermatologia.

  Aquest any vam comptar amb 85 assistents. La valoració anònima del curs pels enquestats va ser d'excel·lent en el 64.7% dels casos, i al 97.1% els va resultar de molta utilitat.

  Us convidem a la propera reunió, que tindrà lloc a l'Hospital del Mar de Barcelona, els propers 16 i 17 d'octubre de 2014.

  Veure programa [+]

   

   

 • Dj
  09
  maig
  2013
  Ds
  11
  maig
  2013
  Hospital del Mar. Barcelona

  Amb data 9, 10 i 11 de maig es va celebrar a l’Hospital del Mar el 6è Curs d’Actualització en Infeccions Cutànies i Dermatología Tropical, i el 3er Taller Pràctic de Diagnòstic Histopatològic en Infeccions Cutànies.

  Es tracta de dos cursos amb molt bona acollida tant per dermatòlegs, metges de familia i internistes. Ens va visitar professorat de tot Espanya, i d’àmbits tan diversos com la dermatologia, la medicina interna, la micologia, la microbiologia o la medicina forense. Es varen discutir els principals avenços tant en el diagnòstic, en les manifestacions clíniques i el tractament de les infeccions cutànies. Com a conferencia magistral, en Xavier Sistach va discutir els aspectes històrics de la pesta negra, i ens va presentar el seu llibre “Insectos y hecatombes”.
  També va haver-hi lloc per la medicina tropical, amb una actualització sobre els estats reaccionals en la lepra i els protocols d’actuació en el pacient immigrant amb pruïja. L’actualització en resistències antibiòtiques en malalties de transmissió sexual fou magníficament discutida per la Dra Barberà.

  La propera edició està prevista per al 2015.

 • Dv
  08
  febr.
  2013
  Hospital de l'Esperança. Barcelona

  El passat divendres 8 de febrer de 2013 es va dur a terme la I Jornada sobre maneig pràctic de les neoplàsies cutànies amb radioteràpia a la Sala d'actes de l'Hospital de l'Esperança. Aquesta jornada va dirigida a especialistes i residents de Dermatologia i Oncologia Radioteràpica i a tots aquells professionals implicats en el tractament dels pacients amb neoplàsies cutànies. L'objectiu era donar a conèixer les noves tecnologies radioteràpiques que tenen utilitat en aquests pacients.

  Veure programa [+]

 • Dj
  25
  oct.
  2012
  Dv
  26
  oct.
  2012
  Hospital del Mar. Barcelona

  Els passats dies 25 i 26 d'octubre del 2012 va tenir lloc el IV Curs de Malalties Ampul·loses i Maneig d'Immunosupressors en Dermatologia, organitzat per l'Institut Hospital del Mar d'Investigació Mèdica i el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona. Aquest curs comptà amb la participació de ponents de diverses especialitats mèdiques i de diferents hospitals.

  Veure programa [+]

 • Dj
  17
  maig
  2012
  Ds
  19
  maig
  2012
  Hospital del Mar. Barcelona

  Els passats dies 17, 18 i 19 de maig de 2012 va tenir lloc el 5è Curs de Dermatosis Professionals a l'Hospital del Mar de Barcelona.

  Veure programa [+]

 • Dj
  07
  jul.
  2011
  Dv
  08
  jul.
  2011
  Hospital del Mar. Barcelona

  Els propers dies 7 i 8 de juliol de 2011 tingué lloc el III Curs de Malalties Ampul·loses i Maneig d’Immunosupresors en Dermatologia, organitzat per l’Institut Municipal d’Investigació Mèdica i el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona, amb el valor de 3,1 crèdits acadèmics. Aquest curs comptà amb la participació de ponents de diverses especialitats mèdiques i de diferents hospitals.

  Veure programa [+]

   

 • Dv
  29
  abr.
  2011
  Ds
  30
  abr.
  2011
  Hospital del Mar. Barcelona

  Els passats dies 29 i 30 d'abril es durà a terme el V Curs d'actualització d'infeccions cutànies i Dermatologia Tropical a la Sala Josep Marull de l'Hospital del Mar. Aquest curs, dirigit pels Dr. Ramón Mª Pujol i Dr. Luovic Drobnic i coordinat per la Dra. Gemma Martín i el Dr. Agustí Toll, comptà amb la participació de més d'una vintena de ponents.

  Veure póster [+]

  Més informació [+]

 • Dj
  10
  juny
  2010
  Dv
  11
  juny
  2010
  Hospital del Mar. Barcelona

  Els passats dies 10 i 11 de juny va tenir lloc el II Curso de Enfermedades Ampollosas Autoinmunes y Manejo de
  Inmunosupresores en Dermatología
  , organitzat des del Servei de Dermatologia de l'Hospital del Mar. Se celebrà a l'aula 300 del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona i comptà amb la presència de diversos ponents: Dra. María Barnadas (Dermatologia, Hospital de Sant Pau, Barcelona), Dr. Manel Ciria Recasens (Reumatología, Hospital del Mar, Barcelona), Dra. Marta Ferran (Dermatologia. Hospital del Mar, Barcelona), Dra. Pilar Iranzo Fernández (Dermatologia, Hospital Clínic, Barcelona), Dr. José Manuel Mascaró Galy (Dermatologia, Hospital Clínic, Barcelona), Dr. Miguel Salavert (Malalties Infeccioses, Hospital de la Fe, Valencia), Dr. Ricardo Suárez (Dermatologia, Hospital Gregorio Marañón, Madrid).

  Més informació [+]

   

 • Dv
  15
  maig
  2009
  Ds
  16
  maig
  2009
 • Dj
  16
  abr.
  2009
  Dv
  17
  abr.
  2009
  Hospital del Mar. Barcelona

  Els passats dies 16 i 17 d'abril de 2009 es va dur a terme a Barcelona el I Taller de Enfermedades Ampollosas e Inmunosupresores, organitzat des del Servei de Dermatologia de l'Hospital del Mar de Barcelona. Coordinat pel Dr. J. E. Herrero, comptà amb ponencies del Dr. J. M. Mascaró, Dr. M.C. Recasens, Dr. O. Murillo, Dra. P. Iranzo i Dr. R. Suarez.

  Veure el programa del taller [+]

 • Dj
  10
  abr.
  2008
  Ds
  12
  abr.
  2008
  Hospital del Mar. Barcelona

  Els passats dies 10, 11 i 12 d’abril de 2008 es va impartir el III Curs de Dermatosis Professionals a la Sala Marull de l’Hospital del Mar de Barcelona. Aquest curs, organitzat pels Drs. J. Figuerola, R.M. Pujol Vallverdú i A. M. Giménez Arnau, té una periodicitat bianual i està dirigit tant a metges especialistes com a residents de dermatologia, medicina laboral o alergologia.

   

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies